Коментари (Comments)

Коментарите са функция на блоговете, която позволява на посетителите да сайта Ви да оставят коментари под вашите публикации. Обикновено читателите просто предоставят своето собствено мнение по отношение на съдържанието на съответната публикация, но те могат да добавят връзки към други ресурси, да създават дискусии, или просто да направят комплимент на автора за една добре написана публикация. Коментарите позволяват да взаимодействието с посетителите на сайта, както и осъществяване на обратна връзка и обсъждане на публикации.

Системата дава възможност да позволите коментари само от регистрирани потребители или от всички потребители. Можете да задължите потребителите да вписват име и и-мейл адрес за коментар или да позволите и анонимни коментари. Имате възможност и да задържите коментарите за одобрение от администратор преди да бъдат публикувани на сайта.

В горната част на екрана има връзки, които позволяват филтрирането на списъка за коментари, за да се показват само коментари, които са чакащи, одобрени, маркирани като спам или в кошчето (Фиг. 2.20.). Числото в скоби указва колко са за конкретния вид. Има и падащ списък със стандартни действия за настройка, които позволяват да управлявлението на коментарите.

 18(Фиг. 2.20.) Меню коментари

 Отговаряне на коментар, който е написан за някоя от публикациите, става като се движи мишката върху коментара и се кликва върху линка за отговор, когато се появи. Поле за редактиране се появява под коментара, където може да бъде въведен отговор.

 

Leave a comment